facebook

Koninginnedagactie

Groentemannen opgelet!


Verkoop de verpakte Honingtomaten 6x200 gram en laat uw klanten profiteren van onze Koninginnedag-actie.


Van 23 tot en met 30 april* zijn alle verpakte schaaltjes Honingtomaten® van 200 gram voorzien van een actiekaartje. Met dit kaartje kunnen uw klanten kans maken op “Koninklijke prijzen” waaronder een rondleiding op paleis Soestdijk en kaarten voor de musical Soldaat van Oranje.

Laat uw klanten profiteren van deze actie en koop in de actieweek de verpakte Honingtomaten® 6x200 gram bij uw grossier. De grossiers hebben we ook op de hoogte gesteld van deze actie.

Als groenteman kost dit u geen enkele extra inspanning en u biedt op deze manier een leuke WIN actie aan uw klanten aan. Ter ondersteuning hiervan zullen we in deactie week winkelposters (A3) in de actiedozen meeverpakken.

Vanuit Honingtomaten® verzorgen wij de communicatie met de prijswinnaars en de verzending van de prijzen.

Let op; deze Koninginnedag-actie loopt alleen via de Honingtomaten® 6x200 gram. Bij de andere verpakkingen zullen géén actiekaartjes zitten

Als u vragen hebt, beantwoorden wij deze graag. Stuur uw e-mail naar info@honingtomaten.nl

Met vriendelijke groeten,
Honingtomaten®

*Bij het verpakkingsbedrijf zullen alle Nederlandse Honingtomaten 6x200 gram tussen 23 april en 30 april worden voorzien van een actieflyer. De eerste zullen op maandag 23 april worden verladen naar de Nederlandse grossiers. Gezien de logistieke keten, kan het zijn dat u deze iets later in uw winkel ontvangt.
 

Reacties
johan van dierendonck
Fijn van smaak

Uw Reactie:
Uw Naam*   Uw reactie*
 
Uw Emailadres*
Website
Verificatie*