Over Honingtomaten®

Honingzoet zijn de Honingtomaten® met een frisse, zachtzure nasmaak. De combinatie van de smaak, de glanzend rode kleur en de stevige beet maken het tomaatje tot een heerlijke delicatesse.

Honingtomaten® zijn heerlijk als snack, borrelhapje of als gezond tussendoortje. Voor volwassenen en voor kinderen. Wie eenmaal Honingtomaten® geproefd heeft, wil geen andere tomaten meer.

Wilt u zich ook laten overtuigen? Honingtomaten worden enkel verkocht via groentespeciaalzaken. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de verkoopadressen bij u in de buurt.

Waar te koop

Proef en ervaar! De exclusieve Honingtomaten® worden verkocht via een uitgebreid netwerk van groente- en fruitdetaillisten. Zoek hieronder de dichtstbijzijnde detaillist in uw buurt.

Komt uw eigen groentedetaillist niet in deze lijst voor? Vraag dan bij uw plaatselijke groenteman om Honingtomaten®, iedere groentespeciaalzaak heeft namelijk de mogelijkheid Honingtomaten® te bestellen.

Bent u zelf detaillist en wilt u op de hoogte worden gehouden van acties of uw contactgegevens toevoegen aan de lijst met verkooppunten, mail dan naar info@honingtomaten.nl

Ons assortiment