recept-tomaten-honingtomaten

Bereidingswijze:
Verhit de olie op een behoorlijk hoog vuur in een grote pan met een zware bodem. Haal het vlees door het bloem en bak deze bruin in de pan. Voeg de gesneden ui toe aan de pan en bak deze zacht. Roer de Honingtomaten door het gerecht, gevolgd door zout, gemalen zwarte peper, witte peperkorrels, laurierbladeren, bruine suiker, azijn, Worcestershire saus en het bouillonblokje. Roer de ingrediënten goed door elkaar.

Dek de pan af en zet het vuur lager. Laat het gerecht gedurende 2 uur sudderen totdat het vlees mals is gestoofd. Roer het gerecht gedurende de 2 uur sudderen af en toe door en zorg ervoor dat er niets aan de bodem van de pan blijft plakken. Bereid ondertussen de polenta zoals beschreven staat op de verpakking. Let hierbij goed op de verhouding water en polenta.

Voeg de gekookte polenta en de gesneden aardappelen toe en laat het gerecht nog 45 minuten sudderen voordat u deze smakelijke stoofschotel serveert.

Foto: Leigh Anne Meeks / Shutterstock©