facebook

Wij helpen de groentespecialist graag bij de verkoop van Honingtomaten®. Hier hebben wij onder andere promotiepakketten voor beschikbaar. Neem via onze contactpagina contact op voor meer informatie.

Maar er zijn meer mogelijkheden, zo zijn er ook mooie foto's te downloaden die te gebruiken zijn in presentatiesystemen in de winkel.

klik op de foto's voor de grotere versie hiervan (5616x3744 pixels) De foto in hoge resolutie opent in een nieuw scherm. Klik met uw rechtermuisknop op de foto en kies 'opslaan als' om de foto op uw PC te bewaren.

U kunt ook het complete pakket (17 mb) downloaden
in één zip bestand.

  twitter honingtomaten
Recept van de dag

Sperziebonen met gember en Honingtomaat®

lees meer

Blijf griep de baas!

Het wordt steeds kouder. Niet alleen de temperaturen dalen, ook je weerstand daalt. Overal gesnotter, de zakdoekjes zijn niet aan te slepen en een griepje ligt op de loer. Het blijft een kunst om tijdens zo’n griepgolf te voorkomen dat je zelf ook ziek wordt. Je wordt nou eenmaal snel besmet. Vooral op de werkvloer is het gauw gedaan. De vraag is: Hoe kun je de griep dan de baas blijven? Door de kans op besmetting te verkleinen! Met deze tips is dat een koud kunstje:

lees meer